Hvis du har din egen server med fast IP-adresse, kan vi pege på den IP-adresse, så du selv kan køre hosting for dit domæne. Denne løsning kan være god til den, der vil eksperimentere på en ADSL-linie, men anbefales ikke til oppetidskrævende opgaver - dertil anbefaler vi et decideret webhotel.

I praksis kører vi DNS og mailbackup for dig. Vi opretter *.domæne.dk og domæne.dk så alle adresser under dit domæne vil pege på dit eget IP-nummer. Hvis man ønsker at ændre sit IP-nummer eller på anden måde ændre på sin DNS-opsætning, kan dette meddeles til hostmaster@kleinweb.dk.

Specifikationer

  • Primær, sekundær og tertiær DNS-hosting
  • mail.domæne.dk og *.domæne.dk peges til eget IP-nummer
  • MX-record (Mail eXchanger) primært til mail.domæne.dk (egen server), sekundært til mailgw2.kleinweb.dk og tertiært til mailgw3.kleinweb.dk, som vil samle post op for dig, hvis din forbindelse/server går ned.
  • DNS og Mail Exchangere på forskellige fysiske adresser og netværk. ns, ns2 samt mailgw2 står i vores eget serverrum i Fjerritslev og forsynes via TDC Internet. ns3 samt mailgw3 står i Aalborg og forsynes via TDC Song og CyberCity. Dette giver god redundans.
Pris Oprettelse Måned  
Excl. moms 175,- 30,-  
Inkl. moms (219,-) (38)  

Bemærk: Oprettelsen inkluderer oprettelse samt første års afgift på dk-domæne