Vi har hos Klein Web sammensat nogle standardprodukter, så der er en chance for du kan få netop dit behov dækket - uden at betale for noget, du ikke har brug for. Hvis du har behov for en specialløsning, bør du ikke tøve med at kontakte os - vi er altid åbne for nye idéer.

Trafikpolitik
Vi tager vore kunder meget seriøst, og definerer helt klart, hvor meget trafik der er indeholdt i prisen, og hvor meget der ikke er. Vi har ingen gummiklausuler der giver mulighed for at lukke din konto, hvis du har "unormalt" meget trafik. Vi foretrækker at have rene linier med vore kunder, så hos os ved du præcist hvad du køber.

Driftsmiljø
Alle vore webhoteller kører på døgnovervågede servere med nødstrøm og airconditioning på et netværk bestående udelukkende af Cisco-produkter. Vi benytter servere fra producenterne Compaq, IBM og Hewlett-Packard. Hele serverparken får båndbredde fra to adskildte faste forbindelser med døgnservice leveret af TDC Internet Erhverv. Vi har altid ledig kapacitet, også i spidsbelastningsperioder. Der bliver altid opgraderet til større kapacitet før kunderne kan mærke det.